• Vatikan_2016 (1).jpg
 • Vatikan_2016 (2).jpg
 • Vatikan_2016 (3).jpg
 • Vatikan_2016 (4).jpg
 • Vatikan_2016 (5).jpg
 • Vatikan_2016 (6).jpg
 • Vatikan_2016 (7).jpg
 • Vatikan_2016 (8).jpg
 • Vatikan_2016 (9).jpg
 • Vatikan_2016 (10).jpg
 • Vatikan_2016 (11).jpg
 • Vatikan_2016 (12).jpg
 • Vatikan_2016 (13).jpg
 • Vatikan_2016 (14).jpg
 • Vatikan_2016 (15).jpg
 • Vatikan_2016 (16).jpg
 • Vatikan_2016 (17).jpg
 • Vatikan_2016 (18).jpg
 • Vatikan_2016 (19).jpg
 • Vatikan_2016 (20).jpg
Obvestilo
 • Folder doesn't exist or doesn't contain any images

Prejete donacije v letu 2011 in 2012

Solidarnost iz Žirov

MK Sairach je tudi letos pripravil dober žur. V Žiri se je ob vračanju domov odpravilo tudi nekaj udeležencev izleta v Passau.
Prisrčna zahvala udeležencem moto zbora v Žireh za donacijo 50 EUR Skladu MzM. Res hvala! Moto Road Racing Club Medvode pomaga žrtvam nesreč motoristov

Zahvaljujemo se članom in prijateljem Moto Road Racing Cluba Medvode, ki so Skladu MzM prispevali donacijo v znesku 75 EUR.

Donacija Skladu MzM iz Trebnjega

Kdo ne pozna Moto kluba Trebnje? Pa ne samo motoristi! Tudi tisti, ki nikoli ne sedejo na motor, vedo kam potujejo skupine motoristov ob velikonočnih ponedeljkih. V Mirni peči se že vrsto let odvija srečanje motoristov , vsako leto jih je več...

Prijateljstvo in solidarnost nima meja. Prijatelja spoznaš, ko potrebuješ pomoč. Člani MK Trebnje so plemeniti prijatelji. Prve dni maja so donirali Skladu MzM 200 EUR. Hvala! Želimo, da bi v Skladu ta denar ostal neporabljen zelo dolgo - toda dejstva žal nakazujejo drugače.

ZMKS donira Skladu MzM

MzM je polnopravni član Zveze moto klubov Slovenije. Posebno priznanje delovanju društva MzM pomeni odločitev ZMKS, da donira Skladu za pomoč žrtvam prometnih nesreč motoristov in njihovim družinam. Sklenili smo donatorsko pogodbo, na podlagi katere je Sklad aprila 2011 prejel 200 EUR "težko" donacijo krovne motoristične organizacije.

Hvala, res vam dolgujemo en bučen aplavz.

Donacija Loških holcarjev

16. aprila 2011 so Loški holcarji in njihovi prijatelji zbirali prostovoljne prispevke in Skladu MzM predali 90 €.Ta vsota bo del donacije, ki jo bomo namenili v Kočevje. Pričakujemo predlog!


Cent na cent v Sklad MzM

Kdor je bil pri p. Niku, je v kotu zagotovo opazil enega izmed "šparovčkov". Pred par dnevi naju je z Mariso prosil, naj ga odpreva. Naštela sva 333,86 evrčkov.  Prisrčna hvala, dragi dobrotniki - čeprav ne vemo, kdo ste in koliko ste prispevali. Vsak cent šteje. Pomemben je dober namen!

12. april 2011

MK Nauportus vandra in donira

MK Nauportus je tisti moto klub, s katerim nas vedno bolj povezuje medsebojna simpatija, naklonjenost in iskreno prijateljstvo.  V nedeljo, 10. aprila so se s prijatelji iz soseščine, pa tudi od daleč zbrali pri g. Blažu, ki jih je priporočil Vsemogočnemu, nato pa se skupaj z njimi popeljal na moto izlet skozi Logatec, mimo Planine in naprej po cerkniški dolini.   Trikrat lahko ugibate, kje so imeli skupno kosilo...

Prostovoljne prispevke so izročili vrhniškemu župniku Blažu, on pa jih je nakazal Skladu MzM, ki je zato "težji za 400 EUR. Hvala!!!

13. april 2011

Nova pomoč KOČEVSKIH MEDVEDOV

MK Kočevski medvedi do imeli septembra 2010 moto srečanje. Žal se ga MzM-jevci nismo mogli udeležiti v velikem številu, ampak nekaj "delagatov" pa je vseeno bilo na obisku.

Skladu MzM so podarili 62 EUR in 14 hrvaških kun. Hvala!

Metod praznuje in pomaga MzM

Na dan piknika MzM v Portorožu je v družbi preko 30 motoristov in številnih prijateljev v domačem Trnovem pri Novi Gorici praznoval 40. rojstni dan

OK Rider Metod Štrukelj.

Želimo mu vse dobro, zvrhano mero sreče, veliko prevoženih kilometrov in obilo Adrijanine ljubezni.

Že drugič zapored so vseh 262 € nabirke zahvalne maše namenili Skladu MzM. Hvala Metodu in prijateljem!

MK BLACK WINGS DONIRA SKLADU MzM

MK Black Wings iz Žižkov v občini Črenšovci je imel v Bistrici 4. moto zbor. Čeprav niso poznali MzM, so z odobravanjem sprejeli predstavitev društva. Nekateri so namenili del dohodnine MzM, zbrali pa so tudi donacijo Skladu MzM. Tudi za 29 € smo hvaležni! Dobrotnik MzM iz Vitanj

Nekako na pol poti med med Celjem in Slovenskimi Konjicami, se že iz rimskih časov nahaja postojanka, ki se je razvila v naselje z imenom Vitanje. Slikovita pokrajina v svojih nedrih skriva bogata nahajališča marmorja.

Tam med dobrimi 850 prebivalci, od katerih je večini Slovencev verjetno najbolj znan  Herman Potočnik - Noordung, živi podporni član in simpatizer MzM, g. Jože Turk. Ni motorist, ampak smo mu pri srcu! Med obiskom pri enem izmed članov upravnega odbora je Skladu MzM podaril 50 evrov. Hvala, Jože!

SPET DONACIJA IZ DEKANOV

MzM se zahvaljuje prijateljem iz motoristične sekcije Turističnega društva Dekani za donacijo v znesku 200 EUR. Nakazano pomoč so zbrali ob motorističnem blagoslovu v Dekanih prvo junijsko nedeljo.

Dekanski klapi želimo srečno vožnjo in vse dobro.

TUDI MK RIHEMBERK POMAGA

10. motozbor na grebenu med Branikom in Vipavsko dolino je postregel s prijetnimi trenutki, zabavo in druženjem (http://www.motoklub-rihemberk.si/slo/index.php). Manjkali niso motoristi iz sosednjih držav, prišlo pa jih nekaj tudi iz Srbije in Nemčije.

Čeprav vsi poznamo njihovo tesno sodelovanje z Božičkom, so se na zboru spomnili žrtev prometnih nesreč in donirali 75 EUR v Sklad MzM.

DONACIJA KOROŠKIH SLOVENCEV

Organizacija Potepa z MzM ni bila mačji kašelj. Toda vse je bilo lažje, ker so nam nesebično pomagali naši koroški prijatelji Janez in Dori Pandel in njuni prijatelji. Med pogovorom smo jim predstavili delovanje Sklada MzM. Janez in Dori sta brez oklevanja donirala v sklad, posnemali pa so ju tudi njuni prijatelji. Prisrčna hvala!

MRRC Medvode je podaril

MRRC Medvode je imel prejšnji vikend (sobota - poglej na njihovo stran) zbor, fešto ali kako so temu pač rekli. Tam sta bila Mart'n in MzM vajenec Tone, ki sta "posodila" šparovček. Zbrali so 176 € za Sklad MzM. Hvala, fantje in dekleta!

Donacija MK Sairach

Vikend med 11. do 13. junijem 2010 je bil rezerviran za moto srečanje MK Sairach v Žireh. Dobra organizacija, prijetna družba, hrana v izobilju, pijača...MzM-jevec Tone se je vrnil s šparovčkom, v katerem žvenketa novih 150 € za sklad MzM. Čestitke prirediteljem in prisrčna zahvala predsedniku Rolandu.

Več o zboru na: http://www.sairach-club.si/

GOLDWINGOVCI DONIRALI SKLADU MzM

Goldwing Club Slovenia je bil med 3. in 6. junijem 2010 organizator 2. slovenskega GWEF (Gold Wing European Federation) zbora v avtokampu Lucija. Okoli 250 udeležencev srečanja iz številnih evropskih držav je pokazalo naklonjenost Skladu MzM za pomoč žrtvam prometnih nesreč motoristov in njihovim družinam. V šparovčku so nabrali 128,60 evrov.

Hvala, veliki moto bratje!

Donacija iz Škofje Loke

Jože Urh in bratranci so počastili spomin na 22. maja 2010 preminulega motorista Karla Volčjaka. Odločili so se pomagati tudi drugim žrtvam in njihovim svojcem. Skladu MzM so namenili donacijo v znesku 170 €.

Obilo poguma svojcem nesrečnega motorista in poklon spominu na Karola.

Dobrotljivost vrhniškega župnika Blaža

V nedeljo, 18, aprila je vrhniški župnik Blaž Gregorc, tudi sam navdušen voznik skuterja, blagoslovil vrhniške motoriste, zbrane v MK Nauportus. Seveda tudi njihove stroje.

Na račun Sklada MzM je nakazal prispevek, težak celih 220 €. Hvala, Blaž! Hvala MK Nauportus!

SOLIDARNOST MK IŽANC

Osmega maja 2010 so člani MK Ižanc pokazali precejšnjo mero srčnosti, pa tudi malo trme. S prijatelji iz turističnega društva Kurešček so kljubovali slabemu vremenu z dežjem in izpeljali srečanje na Kureščku.

Želeli so prispevati v Sklad MzM, zato smo jim posodili šparovček. Nabralo se je 50 €. Ni važna cifra, ampak plemenitost. Hvala!

MK Holcarji zbrali za MzM

MK Holcarji so zbrali v čeladi na blagoslovu 24.4.2010 146,00 €.

MK Kevder in MK Kočevski medvedi pomagajo

11. aprila 2010 je bilo prijetno vreme. Fantje in punce z MK Kevder in Kočevski medvedi so zajahali motorje in obiskali Strunjan. Nekaj jih je bilo tudi z avtomobili. Med prijetnim druženjem in okrepčilom so Skladu MzM darovali 167 evrov.

MK OREL je povabil v Zeleni gaj

Predsednik MK Orel Zorko Saksida je prosil patra, da pride v Zeleni gaj v soboto, 17. aprila 2010 in blagoslovi motorje, s katerimi so se pripeljali številni motoristi od blizu in daleč. Zelo okusnega pasulja je bilo dovolj za vse. Zahvaljujemo se udeležencem za 160 evrov donacije Skladu MzM za pomoč žrtvam prometnih nesreč motoristov in njihovim družinskim članom!

Velike simpatije od MK Notranjska

Toni iz Logatca je vztrajen! V nedeljo, 18. aprila 2010 je s prijatelji opravil še eno veliko delo. Druženja motoristov z blagoslovom se je udeležila velika množica, ki je podprla Sklad MzM z donacijo. Nabralo se je 635 evrov. Hvala, MK Notranjska!

MK MOTO COMPANY DONIRA

V občini Renče Vogrsko že tretje leto deluje MK Moto Company (http://www.mk-motocompany.si/index.html). Super fantje, še bolj fajn punce!

MzM-jevca Robi in Erika sta bila v nedeljo gosta njihovega srečanja z blagoslovom. Predsednik Moto Company Robi in prijatelji so z zanimanjem prisluhnili kratki predstavitvi ideje MzM. Všeč jim je bil tudi naš šparovček, v katerega je kanilo 92 evrov za Sklad MzM.

Hvala in vabljeni 27. aprila k Novi Štifti.

Donacije članov

Naš pat'r je bil gost misijona v Preski pri Medvodah, kjer je bil gost domačega Moto Road Racing Cluba (http://www.mrrc-club-medvode.si/) . Njegovo pojavo in besedo so zelo toplo sprejeli. Poznajo Štifto in akcije MzM. Zelo jih zanima novo moto romanje 2010... Čeprav so sami zavezani dobrodelnosti in solidarnosti, so brez besed in oklevanja prispevali 142,40 € v šparovček MzM. Zahvaljujemo se v imenu tistih, ki bodo deležni pomoči iz sklada MzM.

Donacije članov

Član MzM se je odpovedal honorarju za objavljen potopis z naslovom Sončna Umbrija, moto romanje v Assisi v 29. številki specializirane motoristične revije MotoSi. Na njegov predlog je sklad MzM bogatejši za donacijo MotoSi v znesku 100 €.

Donacije članov

Jože Turk je doniral 50 €..

Donatorji Assiškega piknika

Udeleženci asiškega piknika so darovali: 592,20 €

Donacije članov

Udeleženci panoramske vožnje Metoda Štruklja na Trnovem, so darovali 133,20 €

Donacije članov

Cerar Branko  daroval v sklad  88 €.

Donacije članov

MK Notranjska Logatec je daroval v sklad 500 €.

Donacije članov

4. aprila 2009 je MK OREL Slovenija priredil shod članov, simpatizerjev in prijateljev v lovski koči v Kazljah na Krasu. Tradicionalno je po prizorišču zakrožila škatlica, v kateri je pristalo 163,75 EUR za sklad MzM. Hvala, prijatelji!

Donacije članov

Člani MK KEVDER iz Šenčurja in Cerkelj na Gorenjskem so imeli 18. aprila kondicijsko vožnjo na Primorsko s piknikom. Kot običajno so prijetno združili s plemenitim in se spomnili na MzM. Zahvaljujemo se za njihov prispevek v sklad MzM v znesku 135 EUR.

Donacije članov

Umek Robert in Erika sta donirala v MzM sklad 50 €.

Donacije članov

Naš član, ki noče biti imenovan je danes prispeval v sklad 100 €.

Donacije članov

Se vidi, da tam službuje Aco. Njegova energija je privabila številne motoriste od blizu in daleč. Rekli so kakšno o motorjih (kaj pa drugega?), nekaj o sopotnicah, pokomentirali nedeljsko moto pridigo iz zadnje številke revije za podobno misleče in se spomnili sklada za pomoč žrtvam nesreč MzM. Brez oklevanja so segli v žep in prispevali 496 €.

Aco - prisrčna hvala,! Posreduj jo v našem imenu prijateljem! In srečno po cestah

izmera.jpg

Sprejmite piskotke za lazje spremljanje nase spletne strani Sprejmeš lahko piškotke začasno, ali trajno. Evropska direktiva.

Sprejmem piškotke za to spletno stran.

EU Cookie Directive Module Information