LANDROVER
|
 |
« Odgovori #15 dne:: april 27, 2014, 05:20:41 pm » |
|
Evo nas, štartali v sončku, domov prišli skoraj v dežju, zdaj pa lije kot iz škafa-kot se reče  Upam da ste vsi srečno in ne preveč mokro prispeli domov, pa nasnidenje prihodnje leto 
|
|
|
Prijavljen
|
Boštjan&Erika
|
|
|
nemo
|
 |
« Odgovori #16 dne:: april 27, 2014, 06:40:00 pm » |
|
 Danes je bil pa res pravi žegen. Stari prijatelji, prijetno druženje, dvojni žegen. Ob vračanju je bilo najprej suho, od Cerknice do Rakeka rahel dež, nato do odcepa za Sežana enako, tam se je pa vlilo in tako do doma. Dovolj vode za kakšeb dan. Kot pravi Pek, ga je šef malo opral. Levjos, hvala za slikovni utrip. 
|
|
|
Prijavljen
|
Krpanova kobilca - brzina ni vrlina, je pa vztrajna!!!
|
|
|
levjos
|
 |
« Odgovori #17 dne:: april 27, 2014, 06:46:07 pm » |
|
Nemo ni problema. Takoj ko sem prišel domov sem jih nalimal. Prosil bi še ostale udeležence, če imate kakšne zanimive izsečke iz današnjega dogajanja, da mi jih pošlje( resolucija naj bo okrog 800x600) za MzMovo galerijo. Jaz nisem mogel biti na vseh koncih, čeprav sem naredil kar precej kilometrov, da sem našel kaj zanimivega. Bo pa tudi izdelan film, ki bo objavljen na kanalu MzM na YUTUBE. Ko bo bo objava tule in na spletni strani.
P.S. upam da ste vsi varno prispeli domov. Moja napoved se je uresničila skoraj do minute točno. Tukaj naliva ko za stavo že od pol 4 ure. Pa še nima namena prenehat.
|
|
|
Prijavljen
|
Bolj star, bolj nor.
|
|
|
mišek
|
 |
« Odgovori #18 dne:: april 27, 2014, 07:19:03 pm » |
|
dekanski motoristi srečno doma.....pohvale organizatorjem..  ..žal smo pohiteli domov, saj naj bi se Pod pergolo (domača pizzerija) dobili s našo Tinkaro predno odpotuje na evrosong....Tinkara je imela še zadnje vaje v Lj. tako da smo vseeno v družbi prijateljev nazravili njenemu uspehu..  .....do doma pa nas je Nikov direktor kar dobro blagoslavljal  in nas srećno pospremil do doma......aleluja, aleluja....
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
paul
|
 |
« Odgovori #19 dne:: april 27, 2014, 07:41:39 pm » |
|
 Hvala prijatelji MzM in Nove Štifte za obisk 16. Blagoslova. Kot pravite mnogi, je NŠ nekaj posebnega in tudi tokrat je bil Nikov direktor dobrotljiv do nas. Organizatorji (ribniški del MzM-ja) smo se na koncu, ko smo vse pospravili, usedli pod kozolec, naša blagajničarka Romy je poročala o zaključnem računu  in dragi prijatelji, v Sklad Mzm bo z vašo pomočjo romalo preko 2.000 EUR. Še enkrat iskrena hvala in vsa čast tistim, ki ste nosili največje breme organizacije  . NŠ je še enkrat pokazala, da smo motoristi ena družina, ki se zna družiti, zabavati in ODGOVORNO ravnati. Velika hvala velja ribniškim policistom, Rifleju (mimogrede, rekel je, da na NŠ še pride), gostincu Branku Koturju, ter Frančiškanskemu samostanu in sosedu Ivanu Fajdigi za gostoljubje. Bilo je lepo, vsem želim lepe vožnje in nasvidenje drugo leto.
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
motofrik
|
 |
« Odgovori #20 dne:: april 27, 2014, 09:58:45 pm » |
|
Ja, res je začelo rahlo rositi že na parkingu. Pa nehalo, ko sem potegnil dežnega iz torbe (pa ne izgleda tako grozen, čeprav je indijanskih bojnih barv...), pospravim nazaj. Malo pred Velikimi Laščami sem ga pa preventivno oblekel -zadnji čas. Ravno sem zaklepal čelado, ko je ulilo. In to silovito. Ha, pa gremo naprej, kaj nam pa morejo. Pa je kar hitro nehalo in le še rosilo do Domžal, kjer je bil spet parkilometrski naliv. V glavnem, 20 let star Spidi je izvrstno opravil delo. Meni je bilo fajn. Obisk je bil malo manjši, kot prejšnja leta (aprilsko vreme, kaj čemo), ampak se je izplačalo. Naslednje leto vsekakor na svidenje. 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
nemo
|
 |
« Odgovori #21 dne:: april 28, 2014, 06:20:19 am » |
|
|
|
|
Prijavljen
|
Krpanova kobilca - brzina ni vrlina, je pa vztrajna!!!
|
|
|
vili
|
 |
« Odgovori #22 dne:: april 28, 2014, 08:39:14 am » |
|
Eh, ta Štifta! Zjutraj gor je šlo kot namazano, nazaj pa tudi, samo je bilo še malo bolj namazano in spolzko  Ob startu iz NŠ smo se "pametno" odločili, da gremo brez dežnika. En čas je res bilo vse ok, ampak potem se je ulilo, da je bilo kaj. Na Bloški polici smo se z Robijem in Eriko ustavili, navlekli povrhu nepremočljive cunjice in preverili, ali so dobre tudi po suhem. Landroverjema hvala za postrežbo in prijetno družbo med vedrenjem. Se vidimo 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
LANDROVER
|
 |
« Odgovori #23 dne:: april 28, 2014, 09:47:49 am » |
|
|
|
|
Prijavljen
|
Boštjan&Erika
|
|
|
pek
|
 |
« Odgovori #24 dne:: april 28, 2014, 01:52:54 pm » |
|
Klapa,lepo vas je bilo spet srečat  Ribnčani so se kot zmeraj spet izkazali,takvin odi MzM-ja je spet enpiko bolj puhn,z dežjem je pej tako-dež je bil in bo,sej nismo banje,da bi se napuhnli.Ku pride gor,tko peje tudi dol 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
renca
|
 |
« Odgovori #25 dne:: maj 04, 2014, 07:48:13 pm » |
|
Ja, tudi midva sva v NŠ prišla po sončku in malo prej. Lih prav, da sva se lahko objemala, pozdravljala in klepetala. Nazaj pa nas je tudi ujelo nekje pri Laščah in pralo. Pa kar brez dežnjakov. Ampak obleka je bila kar dobro našpricana. In potem smo bili še na enkratni malici z domačo klobaso in še toplo kokosovo potico na Lipoglavu pri Janku in Jožici. Motorji so vedrili v garaži med nalivom, do doma pa je bilo suho. Nič se ne bova pritoževala, Lepo je bilo. Zahvaljujeva se tudi za malico, ki sva je bila deležna v dobrem namenu. In drugo leto spet na svidenje. 
|
|
|
Prijavljen
|
Irena in Matjaž
|
|
|
|