renca
|
 |
« Odgovori #45 dne:: april 27, 2012, 07:34:55 pm » |
|
Res je bilo lepo...da se ne bom ponavljala, ampak toliko znancev iz različnig koncev Slovenije. Objemi, stiski rok....rada vas imam.
|
|
|
Prijavljen
|
Irena in Matjaž
|
|
|
mišek
|
 |
« Odgovori #46 dne:: april 27, 2012, 08:11:01 pm » |
|
tudi dekančani srečno doma.....ni ga lepšega kot sečanje s starimi prijatelji v Novi Štifti....hvala Mitji Gustinčiču za nagovor in p. Niku za misli v pridigi....
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
nemo
|
 |
« Odgovori #47 dne:: april 28, 2012, 05:52:00 am » |
|
|
|
|
Prijavljen
|
Krpanova kobilca - brzina ni vrlina, je pa vztrajna!!!
|
|
|
vili
|
 |
« Odgovori #48 dne:: april 29, 2012, 08:03:05 pm » |
|
Ma glej ti to,zanimivo,sem teu odgovorit na post odi Vilita inu mi je ložlo post pred njegovega  anti sem pisu preveč hitro  Pa ti si kao Talični Tom: brži od svoje sjenke! 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
vili
|
 |
« Odgovori #49 dne:: april 29, 2012, 08:07:12 pm » |
|
Bilo je res fajn. Hvala vsem, posebno domačinom - Ribnčanom. Spet ste pokazali eno veliko voljo in željo, da gre MzM naprej. Brez vas bi ne teklo vse, kakor po maslu. A ves trud organizatorjev bi bil zaman, če ne bi bilo toliko obiskovalcev. Ocenjuje se, da smo letos presegli vse dosedanje rekorde. Hvala za udeležbo. 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
pek
|
 |
« Odgovori #51 dne:: april 30, 2012, 01:04:46 pm » |
|
Ma glej ti to,zanimivo,sem teu odgovorit na post odi Vilita inu mi je ložlo post pred njegovega  anti sem pisu preveč hitro  Pa ti si kao Talični Tom: brži od svoje sjenke!  Ma jok brat ja sam ti ko broj jedan,samo da više sličim na Grumfa 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
jimi
gost
|
 |
« Odgovori #53 dne:: april 30, 2012, 08:23:44 pm » |
|
Ja kaj naj rečem res lep žegen,tolk folka še nisem gor srečal.
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
motofrik
|
 |
« Odgovori #54 dne:: maj 02, 2012, 07:13:53 am » |
|
Fajn je bilo. Nepozabno, kot vedno. Nikov žegen je lepo držal vso pot po ex Yu, smo šli po blagoslovu in prispeli sinoči. Hm.. na vsakem blagoslovu sem bil eno klop naprej, letos pa resnično frontalno. Pesem znamo prav lepo in glasno zapeti. Res je lepo slišati bajkerje, kako pojejo. Pa naj še kdo reče, da smo ''bad and ugly''... 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
nemo
|
 |
« Odgovori #55 dne:: maj 02, 2012, 02:31:25 pm » |
|
 Motofrik, to  Kaj misliš - Bajkerski zbor  . Pri žegnu je tudi malo ex jugovskega, ker so me tam (v Pirotu) močno izšolali 15 mesecev (je krepko dlje kot Opatija) 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
nemo
|
 |
« Odgovori #56 dne:: februar 10, 2013, 08:13:41 pm » |
|
 Piše se leto 2013 in to že močno. Kaj pa Nova Štifta 2013? Normalno. BO. 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
levjos
|
 |
« Odgovori #57 dne:: februar 14, 2013, 03:02:44 pm » |
|
Normalnu da bo. Jest že brusim kamere in novo pridobitev " NOV FOTOAPARAT. Hjuiiiiiiiiiiiiiiiiiii da vidmo. Filmčke dela isto kakovostno kot kamera. Da vidimo. Bom že en dan prej prišel da vse skupaj stestiram. 
|
|
|
Prijavljen
|
Bolj star, bolj nor.
|
|
|
nemo
|
 |
« Odgovori #58 dne:: februar 14, 2013, 04:41:34 pm » |
|
 Levjos, pa odpri nov zavihek za NOVA ŠTIFTA 2013
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|