Forum MOTORISTI za MOTORISTE
junij 21, 2025, 05:58:55 pm *
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.
Novice: Ne pozabite v nedeljo na OBČNI ZBOR društva MzM pri Novi Štifti.

Domov   Pomoč Išči Člani Prijava Registracija  
Strani: 1 [2] 3 4
  Natisni  
avtor Tema: Štifta 2012  (Prebrano 23762 krat)
vili
Administrator
Maček
Objave: 1090

Ogled Profila Email
« Odgovori #15 dne:: april 04, 2012, 01:10:12 pm »

Odlično vabilo na strani!
LP

Prijavljen
paul
Administrator
Maček
Objave: 117

Ogled Profila Email
« Odgovori #16 dne:: april 05, 2012, 01:53:54 pm »

Nova Štifta 2012, 14.Blagoslov dobiva konkretne vsebine.
Dovoljenja so v teku, imamo še ustno obravnavo s pristojno policijo na UE Ribnica in dobimo odločbo.

Zadolžitve na 14. Blagoslovu: ribniški del MzM-ja je vabljen v ponedeljek, 9.4.2012 ob 19.uri v TABU v Zapotok, kjer bomo podobno, kot pretekla leta, dorekli posamezne zadolžitve. Po možnosti ste vabljeni tudi bolj oddaljeni člani. Dopoldan, okrog 9.ure se dobimo v Ribnici pred hotelom in gremo v Mirno peč.

Za prodajo srečk na Novi Štifti potrebujemo 5 ali 6 parov, zato prosim bolj oddaljene člane, da mi sporočite, kdo je pripravljen 2 urci pomagati.

Dela na zboru je namreč toliko, da nas Ribničanov zmanjka. Imeti moramo 15 redarjev, ki usmerjajo in pomagajo pri parkiranju motorjev, imeti moramo 4 ljudi na stojnici s klubskimi simboli in 0,5% dohodninskimi obrazci, imeti moramo najmanj tri pare za delitev priponk, imeti moramo najmanj 4 ljudi za izdajo dobitkov, imeti moramo vsaj 4 osebe v samostanu, kjer pomagajo blagajničarki Romy pri štetju in razdeljevanju srečk, pri štetju denarja in pri gospodinskih opravilih, ker ponavadi koristimo kuhinjo in večjo sobo.

Ponovno apeliram na vse, da pridobijo kakšen dobitek za srečelov, ki ga dostavijo v prostor poleg gostilne Tabu v Zapotoku.

Na koncu še prošnja-nekateri malo ali nič ne berejo spletne strani, zato jih na en način obvestite o aktivnostih MzM-ja.

O poteku priprav na 14.Blagoslov vas še obvestim, o promocijski vožnji po Sloveniji pa vam je že poročal Vili, seveda pa je še mnogo za dodelat, tako, da o tem v nadaljevanju.

Se vidimo v ponedeljek v Mirni peči, zvečer pa na sestanku v Tabuju.
Prijavljen
jimi
gost
« Odgovori #17 dne:: april 09, 2012, 11:31:04 am »

Tako guma je,mator je dnar je,vreme pa bo. OK
Prijavljen
vili
Administrator
Maček

Ogled Profila Email
« Odgovori #18 dne:: april 11, 2012, 07:39:05 am »

Predsednik sporoča: Ribn'čani so se zbrali, dogovorili podrobnosti in razdelili zadolžitve.

Išče se dva ali tri pare za pomoč pri distribuciji srečk.

Dobitki so še vedno zaželjeni. Če jih ne morete dostaviti v Tabu (tista gostilna pod Novo Štifto na cesti Žlebič - Sodražica), pa sporočite, da se zmenimo, kdo prevzame. LP vsem
Prijavljen
pek
Maček
Objave: 1080

Ogled Profila Email
« Odgovori #19 dne:: april 12, 2012, 11:54:43 am »

Do kdaj najkasneje naj bi bili dobitki dostavljeni  ,a boste vi szi obale kej gor proti Štifti šli v naslednjih dneh 
Prijavljen
levjos
Administrator
Maček
Objave: 1260

Ogled Profila WWW Email
« Odgovori #20 dne:: april 12, 2012, 04:00:19 pm »

V slučaju, da kdo pripelje dobitke v Tabu in če ne uspe ( zaprto ali v nedelovnem času), lahko vse skupaj pripelje tudi do mene, pa bom jaz potem vse skupaj odpeljal do Tabuja.
Tako je lansko leto naredil Samo.
Prej pokliči na tel, ali pošlji meil.
Prijavljen

Bolj star, bolj nor.
vili
Administrator
Maček

Ogled Profila Email
« Odgovori #21 dne:: april 12, 2012, 10:22:59 pm »

V slučaju, da kdo pripelje dobitke v Tabu in če ne uspe ( zaprto ali v nedelovnem času), lahko vse skupaj pripelje tudi do mene, pa bom jaz potem vse skupaj odpeljal do Tabuja.
Sam telefon od Levjosa je včasih prehlajen in se ga ne sliši  se valja
Prijavljen
levjos
Administrator
Maček

Ogled Profila WWW Email
« Odgovori #22 dne:: april 13, 2012, 07:48:50 am »

A ti pa morš kaj "pripomnit kaj  se valja se valja se valja

Obljubim, da do štifte telefon jemlje antibiotike in ne bo prehlajen. Zakaj je prehlajen pa osebno, da se ne bo še kdo smejal tu. OK se valja se valja se valja
Prijavljen

Bolj star, bolj nor.
pek
Maček

Ogled Profila Email
« Odgovori #23 dne:: april 13, 2012, 01:56:44 pm »

ma sem tudi jest neki zapalamudu,nevem zakaj,ma sem mislu da je ta petek Štifta  :hamer bo treba bilobil začet jemat  se valja sej ni problem če u betolo pripeljat,pero lani sem pole sam sedu tam in žulu biro  :s3_nov sej pupa je bla ljepa pero sam sabo se tško pogovarjaš in tam na obali poznam vsaj tri duše za en čvek zato sem spraševal 
Prijavljen
samo-jeras
Maček
Objave: 419

HELL WAS FULL SO I CAME BACK...

Ogled Profila Email
« Odgovori #24 dne:: april 14, 2012, 10:44:05 am »

drug teden enkrat popoldne bo samo ponovil vajo če boš kavo skuhal?Huh???
Prijavljen
levjos
Administrator
Maček

Ogled Profila WWW Email
« Odgovori #25 dne:: april 15, 2012, 12:07:38 am »

Uf Samo dvomim, ponavadi jaz ko kuham kavo zraven serviram še domačo viljamovko.
Če si za kombinacijo ptem pa le kar uleti, Joško je vedno buden, čeprav Vili pravi, da je moj telefon včasih mal prehlajen.

Tisti ki me rabi me že najde, zato dobrodošel... OK OK OK
Prijavljen

Bolj star, bolj nor.
pek
Maček

Ogled Profila Email
« Odgovori #26 dne:: april 15, 2012, 12:17:11 pm »

če bo situacija taka,a se lahko povabim še jaz,če drucga ne,da se mal bolš spoznamo  sam zgleda,da bom mogu z avtom prist,ker ne vem,če bom upu vse skupi na motor prvezat 
Prijavljen
vili
Administrator
Maček

Ogled Profila Email
« Odgovori #27 dne:: april 16, 2012, 04:50:55 pm »

če bo situacija taka,a se lahko povabim še jaz,če drucga ne,da se mal bolš spoznamo  sam zgleda,da bom mogu z avtom prist,ker ne vem,če bom upu vse skupi na motor prvezat 
Saj pršute lahko pošlješ kar po DHL ali kateri drugi hitri pošti.
Prijavljen
pek
Maček

Ogled Profila Email
« Odgovori #28 dne:: april 17, 2012, 01:57:09 pm »

ja,ma pole ostanem brez bire in čveka  se valja
Prijavljen
levjos
Administrator
Maček

Ogled Profila WWW Email
« Odgovori #29 dne:: april 19, 2012, 08:04:51 pm »

Čeprav ne zgleda, se tudi 14. Nova Štifta sestavlja. 'Legende za vedno'. 

V petek je naš najboljši sponzor potrdil udeležbo. S predsednikom sva obiskala našo novo častno članico go. Šenk in ji izročila darilo v soju mimoze. Tam sva srečala našega drugega častnega člana Mirana. Nastala je celo fotografija. Ne vem kaj predsednik z njo čaka? Upam, da ne bo, ko bo slika gor, kdo zavzdihnil: "V resnici so starejši." 

Najbrž že veste o katerem sponzorju pišem: I N O T H E R M  OK

Ja teško je s tem predsednikom. Toliko je padel v priprave za Štifo, da sem mu komaj izpuli ključek, kjer je imel tele dve slike od častne članice društva MzM ga. Vere Šenk. No končno jih bom jaz objavil. Vi pa "kaznujte" predsednika pri Štifti, da plača pijačo... se valja se valja se valja
Prijavljen

Bolj star, bolj nor.
Strani: 1 [2] 3 4
  Natisni  

Pojdi na: