levjos
|
 |
« dne:: februar 29, 2012, 09:21:37 pm » |
|
Evo prvi se je že javil, Samo prosi za obrazec za srečelov. Vili daj pošlji, da se delo začne.
|
|
|
Prijavljen
|
Bolj star, bolj nor.
|
|
|
vili
|
 |
« Odgovori #1 dne:: februar 29, 2012, 10:14:11 pm » |
|
Evo prvi se je že javil, Samo prosi za obrazec za srečelov. Vili daj pošlji, da se delo začne.
sem mu že odgovoril. V ponedeljek se lotim oblikovanja dopisa.
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
jimi
gost
|
 |
« Odgovori #2 dne:: marec 11, 2012, 08:23:31 pm » |
|
Upam da bo suho,k guma ni glih tabol,pa upam da jo do cajta zamenjam 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
vili
|
 |
« Odgovori #3 dne:: marec 11, 2012, 09:52:49 pm » |
|
Upam da bo suho,k guma ni glih tabol,pa upam da jo do cajta zamenjam  Jimi, po suhem zna vozit vsak, gladka guma na mokrem pa je še boljša - je manj trenja  Dobrodošel pri Štifti.
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
jimi
gost
|
 |
« Odgovori #5 dne:: marec 18, 2012, 09:36:19 am » |
|
Upam da bo suho,k guma ni glih tabol,pa upam da jo do cajta zamenjam  Jimi, po suhem zna vozit vsak, gladka guma na mokrem pa je še boljša - je manj trenja  Dobrodošel pri Štifti. Ma pridem v vsakem primeru,tud če ošiljen koli dol letijo,so včasih rekli v Tržiču. 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
samo-jeras
|
 |
« Odgovori #6 dne:: marec 21, 2012, 04:23:51 pm » |
|
jest pa pridem sam če so idealni pogoji,+25 stopinj,nebo brez oblačka pa cesta v nulo pomedena......itak...!!!
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
pek
|
 |
« Odgovori #7 dne:: marec 22, 2012, 02:03:38 pm » |
|
me prov zanima,kolko jih bo pršlo,če bo scalo ku zmešano  po drugi strani pej bo bil vsaj Niko in kšn drugi taglavni odi MzM-ja bolj fraj za spit kašno biro u miru 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
vili
|
 |
« Odgovori #8 dne:: marec 22, 2012, 09:49:59 pm » |
|
me prov zanima,kolko jih bo pršlo,če bo scalo ku zmešano  po drugi strani pej bo bil vsaj Niko in kšn drugi taglavni odi MzM-ja bolj fraj za spit kašno biro u miru  Nekaj, ne kliči vraga! Ma pravzaprav vreme sploh ni problem, če si res motorist.
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
nemo
|
 |
« Odgovori #9 dne:: marec 24, 2012, 07:54:12 am » |
|
|
|
|
Prijavljen
|
Krpanova kobilca - brzina ni vrlina, je pa vztrajna!!!
|
|
|
pek
|
 |
« Odgovori #10 dne:: marec 24, 2012, 02:14:30 pm » |
|
Ma sej sem se hecu,sej je vsak dober,ki se v sedanjih časih vsede na  ,in je bolj prav da ne pride v Štifto v dežju,če se ne čuti,kot da bi se kaj slabega zgodilo  sej biro lahko spijemo tudi ob kašni drugi priložnosti 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
nemo
|
 |
« Odgovori #11 dne:: marec 24, 2012, 04:01:42 pm » |
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
pek
|
 |
« Odgovori #12 dne:: marec 25, 2012, 02:13:12 pm » |
|
Pridem gvišno če prej ne,ko nafehtam kej za Štifto.Se morem obrit inu naparfumirat,k bom po kolenih hodu okoli diretorja 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
nemo
|
 |
« Odgovori #13 dne:: marec 25, 2012, 03:07:27 pm » |
|
 Čeprav ne zgleda, se tudi 14. Nova Štifta sestavlja. 'Legende za vedno'.  V petek je naš najboljši sponzor potrdil udeležbo. S predsednikom sva obiskala našo novo častno članico go. Šenk in ji izročila darilo v soju mimoze. Tam sva srečala našega drugega častnega člana Mirana. Nastala je celo fotografija. Ne vem kaj predsednik z njo čaka? Upam, da ne bo, ko bo slika gor, kdo zavzdihnil: "V resnici so starejši."  Najbrž že veste o katerem sponzorju pišem: I N O T H E R M 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
horn3t
|
 |
« Odgovori #14 dne:: april 03, 2012, 12:47:26 pm » |
|
Odlično vabilo na strani! LP
|
|
|