pek
|
 |
« Odgovori #15 dne:: marec 18, 2014, 03:18:56 pm » |
|
Čestitke Levjos 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
levjos
|
 |
« Odgovori #16 dne:: marec 18, 2014, 07:10:49 pm » |
|
Hvala za pohvale obema. Ja trud je poplačan takrat, ko prebereš, ali ti kdo reče, ej to si pa dobro naredil. Je pa res, da za eno tako spletno stran potrebuješ predvsem živce, znanje in voljo ( ko se ti 5x podre zaradi napake, ki jo zakriviš sam). Teh stvari zaenkrat hvala bogu premorem v neimejenih količinah tako da za to ni panike. Je pa na novi strani še ene 50 ur dela, da se vse vnese kar še manjka. Ogromno je dokumentov, ki jih bo potrebno urediti in ponovno naložiti. To sedaj ko je delo zunaj urejam pozno zvečer ali ponoči, ko jemir, čez dan ga ni. Pri tem moraš biti zbran, saj ta posel ne dovoljuje napak. Ampak kot sem dejal, volja pa gre. 
|
|
|
Prijavljen
|
Bolj star, bolj nor.
|
|
|
LANDROVER
|
 |
« Odgovori #17 dne:: marec 19, 2014, 09:44:39 am » |
|
Bravo Jože  v imenu vseh hvala za tvoj trud, ob tej priliki pa še  na Jožefa 
|
|
|
Prijavljen
|
Boštjan&Erika
|
|
|
levjos
|
 |
« Odgovori #18 dne:: marec 19, 2014, 05:47:37 pm » |
|
Hvala Erika, se trudim. Sam veš, mal sem že "po defaultu" trmast, tok da ni problema. Aja pa hvala za čestitke. Ravno sedaj mi je prišlo na ušesa, da se pripravljajo na "ofiranje". Spet bo dolg večer..... 
|
|
|
Prijavljen
|
Bolj star, bolj nor.
|
|
|
LANDROVER
|
 |
« Odgovori #19 dne:: marec 19, 2014, 07:28:27 pm » |
|
bo luštno, naši otroci skavti so to naredili sinoči, so šli u farouš, sta župnik in pomočnik oba današnja godovnika 
|
|
|
Prijavljen
|
Boštjan&Erika
|
|
|
paul
|
 |
« Odgovori #20 dne:: november 17, 2014, 07:57:39 pm » |
|
ZVEZDA JE ROJENA  ! Naša ERIKA (Mulecova oz. Boštjanova) je danes, 17.11.2014, superiorno nastopila v glavnem dnevniku RTV SLO ob 19. uri. Sama po sebi se mi je utrnila ugotovitev, da je primerna najmanj za glavno referentko za stike z javnostjo, če ne kar za generalno sekretarko  MzM-ja. Pred kakimi 10. dnevi pa sem ujel tudi na TV njenega sina-skavta! Vam povem, TV družina! Poglejte si posnetek in komentirajte! Oglasite se kaj!?
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
LANDROVER
|
 |
« Odgovori #21 dne:: november 18, 2014, 08:23:38 am » |
|
če smo že pri tem, si me zgrešil tudi prejšni ponedeljek  imam pa zdaj pomembnejše delo  , gojiti bomo začeli riž na vrtu, tako da druge funkcije trenutno odpadejo 
|
|
|
Prijavljen
|
Boštjan&Erika
|
|
|
paul
|
 |
« Odgovori #22 dne:: november 18, 2014, 01:44:33 pm » |
|
Erika, čestitam  , dobro razmišljaš  , nikoli ni tako slabo (poplave), da ne bi bilo vmes tudi nekaj dobrega-tebi se je porodila podjetniška ideja, ki ti bo poleg riža prinesla tudi stilsko preobrazbo-učke malo postrani! Ni kaj, brihtna punca! Veliko uspeha ti želim!!! Paul.
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
levjos
|
 |
« Odgovori #23 dne:: november 21, 2014, 06:28:47 pm » |
|
Erika, a veš kok pravimo pri nas doma ko je rižota za kosilo: Uf spet bom cel teden postran vidu....... Sin pa doda, če bi bil riž tok dober kot ga hvalite, bi ga Kitajci sami pojedli. Ampak ideja je pa dobra. Sam raj bi videl da bi gojila lubenice in banane, kot pa riž. Pa ne zaradi tega da ga ne maram, ampka kdor ve v kakšnih pogojih raste, bo že vedel. Bogi ste tam ob jezeru res, redno spremljam in samo občudujem vse, od vas ljudi ki se spopadate z vodnimi ujmami, do gasilcev ki so pridni ko mravlje in dejansko ne vedo več, kdaj so pravdansko spali. Ampak riž....... 
|
|
|
Prijavljen
|
Bolj star, bolj nor.
|
|
|
LANDROVER
|
 |
« Odgovori #24 dne:: november 21, 2014, 09:42:26 pm » |
|
No saj moram bit poštena in priznat, da je to z rižem pravzaprav sinova ideja  , mami je pa itak zmeraj za rezervo če je treba , npr. njegove zajce hranit ipd, bom pa še za riž skrbela ane 
|
|
|
Prijavljen
|
Boštjan&Erika
|
|
|
vili
|
 |
« Odgovori #25 dne:: november 24, 2014, 02:56:43 pm » |
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
LANDROVER
|
 |
« Odgovori #26 dne:: november 24, 2014, 05:46:13 pm » |
|
|
|
|
Prijavljen
|
Boštjan&Erika
|
|
|
levjos
|
 |
« Odgovori #27 dne:: november 25, 2014, 07:48:39 am » |
|
Vili... pa kako za boga svetega to tako dobro veš. Ker pri nas je tud točno tako. Ampak ideja je pa tudi nekaj vredna a ne. Pa čeprav potem do realizacije "izvajalec del" gara.... 
|
|
|
Prijavljen
|
Bolj star, bolj nor.
|
|
|
vili
|
 |
« Odgovori #28 dne:: november 25, 2014, 03:16:02 pm » |
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
levjos
|
 |
« Odgovori #29 dne:: november 25, 2014, 06:54:21 pm » |
|
Ja pa ja. Kje si pa upam da ne bi realiziral idejo od...... Sledi kazen, pa pokora, pa dodatne ideje, tako da.... boljš da opravim pa je mir pr bajti... 
|
|
|
Prijavljen
|
Bolj star, bolj nor.
|
|
|
|