Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.
Strani: [1]
  Natisni  
avtor Tema: Motorist Danijel iz Dravskega polja  (Prebrano 123 krat)
horn3t
Maček
Objave: 220

460163689 sebko_mobilni@hotmail.com
Ogled Profila
« dne:: julij 25, 2010, 06:20:33 pm »

Danes sem izvedel, da se je smrtno ponesrečil motorist Danijel, na Motosvetu poznan kot DADI. Tistim, ki so ga bolje poznali sem že poslal sožalje in prošnjo, da posredujejo več podatkov. Če se obrnejo na vas, da veste za kaj gre, drugače bom pa jaz poizkusil izvedeti kaj več.
Prijavljen
horn3t
Maček

Ogled Profila
« Odgovori #1 dne:: julij 25, 2010, 08:20:37 pm »

Podatke sporočim naknadno (posredoval sem tudi kontakte od Nema in Vilija - za vsak slučaj).
Prijavljen
vili
Administrator
Maček
Objave: 526

Ogled Profila Email
« Odgovori #2 dne:: julij 25, 2010, 09:55:25 pm »

Počivaj v miru, kolega.

Horn3t! Kdaj se je zgodilo? Ali imamo kaj več podatkov (ime, priimek, naslov, ali je imel otroke, koliko....).

Pa ne na forum - zaradi varstva os. podatkov, pošlji prosim zasebno sporočilo komu od UO - saj veš, kdo s(m)o.
Prijavljen
horn3t
Maček

Ogled Profila
« Odgovori #3 dne:: julij 26, 2010, 03:50:39 pm »

Po mojih podatkih je včeraj z motorjem zdrsnil v Dolomitih - žal usodno. Sem v kontaktu z njegovim sosedom (oz. sosedovo ženo, ker je moral ta sosed, sicer tudi motorist na službeno pot), ki bo posredovala vse podatke, takoj ko bo možno - predvidoma jutri ali v sredo. Vse zadeve gredo seveda preko bolj zasebnih kanalov od raznih forumov. Za vsak slučaj sem pustil tudi vajine (Vili in Nemo)kontakte, če bodo raje kontaktirali vaju.
Za enkrat naj ostane Danijel (tako mu je bilo namreč ime), vse ostalo posredujem takoj, ko bom vedel kaj več (seveda spet bolj zasebno...). Imel sem ga čast osebno spoznati, žal sem ga videl samo enkrat v življenju... pač razmišljaš v slogu, saj bomo šli kam na kako furo skupaj, pa saj imamo še dovolj časa - pač včasih vmes poseže usoda.
« Zadnje urejanje: julij 26, 2010, 03:57:45 pm od horn3t » Prijavljen
vili
Administrator
Maček
Objave: 526

Ogled Profila Email
« Odgovori #4 dne:: julij 27, 2010, 08:24:17 am »

Hvala,
čakamo....
Prijavljen
nemo
Administrator
Maček
Objave: 775

Ogled Profila
« Odgovori #5 dne:: julij 27, 2010, 01:44:53 pm »

Po mojih podatkih je včeraj z motorjem zdrsnil v Dolomitih - žal usodno. Sem v kontaktu z njegovim sosedom (oz. sosedovo ženo, ker je moral ta sosed, sicer tudi motorist na službeno pot), ki bo posredovala vse podatke, takoj ko bo možno - predvidoma jutri ali v sredo. Vse zadeve gredo seveda preko bolj zasebnih kanalov od raznih forumov. Za vsak slučaj sem pustil tudi vajine (Vili in Nemo)kontakte, če bodo raje kontaktirali vaju.
Za enkrat naj ostane Danijel (tako mu je bilo namreč ime), vse ostalo posredujem takoj, ko bom vedel kaj več (seveda spet bolj zasebno...). Imel sem ga čast osebno spoznati, žal sem ga videl samo enkrat v življenju... pač razmišljaš v slogu, saj bomo šli kam na kako furo skupaj, pa saj imamo še dovolj časa - pač včasih vmes poseže usoda.

Dragi horn. Stik je vzpostavljen in prvi podatki zbrani. Hvala ti za posredovanje in mislim, da bo MzM tudi tokrat zelo potreben.
Prijavljen

Krpanova kobilca - brzina ni vrlina, je pa vztrajna!!!
horn3t
Maček

Ogled Profila
« Odgovori #6 dne:: julij 27, 2010, 01:46:53 pm »

Tudi jaz sem vzpostavil stik in že vem, da ste se vse dogovorili. Če lahko, pomagajte - jaz zase vem, da bom po najboljših močeh. Hvala za vse.
Prijavljen
horn3t
Maček

Ogled Profila
« Odgovori #7 dne:: julij 28, 2010, 03:06:28 pm »

Za vsak slučaj sem poslal nekaj podakov.
LP
Prijavljen
horn3t
Maček

Ogled Profila
« Odgovori #8 dne:: julij 30, 2010, 03:24:40 pm »

Pogreb je za nami... Hvala vam za pomoč in prijazne besede na MS-u.
Prijavljen
Strani: [1]
  Natisni  

Pojdi na: