Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.
Strani: [1]
  Natisni  
avtor Tema: Blagoslov v Dekanih  (Prebrano 209 krat)
nemo
Administrator
Maček
Objave: 775

Ogled Profila
« dne:: junij 08, 2010, 07:04:19 am »

Pri naših prijateljih v Dekanih je bil v nedeljo, 6. junija blagoslov in srečanje. Vem, da je bilo nekaj članov tam. Žal nič ne piše. Sam sem imel družinski piknik, zato se nisem mogel udeležiti, pa me vseeno zanima kako je bilo. Udeleženci 
Prijavljen

Krpanova kobilca - brzina ni vrlina, je pa vztrajna!!!
mišek
Novinec
*
Objave: 20

Ogled Profila
« Odgovori #1 dne:: junij 08, 2010, 08:40:10 am »

V imenu delovne ekipe se moram zahvaliti vsem, ki ste prišli in doprinesli k čudovitemu vzdušju. Delovna ekipa je svoje delo zaključila ob prvem mraku zadovoljna in ožgana od nedeljskega sonca. Zadovoljni smo predvsem dan kasneje ko vemo da so vsi srečno prišli domov.  OK Naj se še posebej zahvalim domačemu žpk. Romanu za podeljen blagoslov pa tudi da si je vzel čas in z nami preživel del popoldneva.  Žare se je spet izkazal z odličnim golažem.
Ves trud in vložene ure pri pripravi blagoslova so poplačane z zadovoljnimi obiskovalci. OK OK  Nekaj vrstic sem nametal ( mogoče tudi nepovezane ) ker me kar naprej motijo ( sem namreč v službi ). Veseli bomo tudi kakšnega vtisa s strani obiskovalcev. Se še oglasim..........
Prijavljen
pek
Maček
Objave: 454

Ogled Profila Email
« Odgovori #2 dne:: junij 08, 2010, 02:13:11 pm »

Sem šel že miljon botov mimo ma sem se zdej prvič ustavu pri vas in morem reči,da je prijetna vasica.Blagoslov brez pripomb,pohvala za zanimivo predelavo šajtrge  OK
Prijavljen
vili
Administrator
Maček
Objave: 526

Ogled Profila Email
« Odgovori #3 dne:: junij 08, 2010, 10:29:47 pm »

Klobuk dol, dragi Dekančani. Škoda, ker letos nisem utegnil priti na priprave. Obljubim, da bom leta 2011 en teden pred blagoslovom na položajih OK
Prijavljen
vili
Administrator
Maček

Ogled Profila Email
« Odgovori #4 dne:: avgust 03, 2010, 01:06:16 pm »

Hvala za donacijo, Mišek.
Upam, da se v kratkem kaj vidimo
Prijavljen
mišek
Novinec
*
Objave: 20

Ogled Profila
« Odgovori #5 dne:: avgust 09, 2010, 12:28:39 pm »

Halo, Halo.. ..
malo pozno  programern pa vendar, vam moram sporočiti, da je v reviji Motorist ( štev. 132 julij ) objavljen odličen članek o Blagoslovu v Dekanih ( stran 105 ). Kdor ima možnost  lokacija naj si prebere saj je pisec članka zadel bistvo dogajanja v Dekanih. Naj povem, da smo članka bili zelo veseli saj je prišel nenapovedano in se nam pisec spretno izmika. No pa nič zato, ga bomo že našli a do takrat mu gre eno veliko HVALA. Naj še povem, da se nekaj naših  motor  pripravlja za odhod v Brno konec tedna. Želim jim lepo vreme in suho cesto...
Prijavljen
vili
Administrator
Maček

Ogled Profila Email
« Odgovori #6 dne:: avgust 11, 2010, 06:42:03 am »

Se strinjam, prijazen članek!

V Brno - ali gredo z Yamahami ali Ducatiji? he-he
Prijavljen
mišek
Novinec