Miez
gost
|
 |
« dne:: april 24, 2008, 07:27:57 pm » |
|
Živjo vsem! Na forum sem se prijavila ker sem frišna motoristka in mi bo pomoč izkušenih zelo prav prišla.  Zanima me, če ima kdo izkušnje s predelavo oziroma zamenjavo sedeža? Vozim Hondo CBF 600 in ker spadam med manjše voznice, ne dosežem do tal s celim stopalom. Načeloma nimam večjih težav s tem, vendar pa bi bila v primeru, če bi mi kdo predelal sedež, bolj sigurna med ustavljanjem. Tko da če ma kdo izkušnje s tem ...  Hvala vsem za pomoč! Lep pozdrav! 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
romy
|
 |
« Odgovori #1 dne:: april 25, 2008, 09:11:34 am » |
|
Dobrodošla med nami Miez :029
Jest sem tud bl mejhna in mam zato čoperja, sem dala zic predelat, ker me je na dalši furi bolu križ, pa so mi svetoval, da ga dam ponižat in zdej je res bolš. Tvojga motorčka sicer ne poznam, mislm, da je odvisen od zdejšne debeline sedeža. Men je zice odnesu kolega, kam pa zdele ne vem, če boš pršla k Novi Štifti me poišči pr srečolovu bom do takrat probala kej več zvedet. :456
|
|
|
Prijavljen
|
L.P. Vozi počasi in uživaj v naravi
|
|
|
Miez
gost
|
 |
« Odgovori #2 dne:: april 25, 2008, 02:39:31 pm » |
|
Ful ti hvala za odgovor! :456 Na blagoslov me žal ne bo  ker sem takrat v tujini, bi te pa lepo prosila, da če boš kej uporabnega izvedela, da mi tle sporočiš...hvala!  Uživajte v nedeljo!
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
romy
|
 |
« Odgovori #3 dne:: april 25, 2008, 06:31:26 pm » |
|
zmenen ko kej zvem :val ,ja škoda ker te nou  se pa kdaj drugič spoznamo
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Miez
gost
|
 |
« Odgovori #4 dne:: maj 06, 2008, 04:46:22 pm » |
|
Zdej sem strokovno (odšraufala sem sedež)  ugotovila, da se sedež na žalost ne da več znižat.  Razen če bi ga dala preoblečt al pa če se da kej v zvezi z amortizerji narest...a ma kdo kakšen nasvet? Ker js sem čisti laik kar se tehnike tiče. 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
nemo
|
 |
« Odgovori #5 dne:: maj 06, 2008, 10:49:13 pm » |
|
Zdej sem strokovno (odšraufala sem sedež)  ugotovila, da se sedež na žalost ne da več znižat.  Razen če bi ga dala preoblečt al pa če se da kej v zvezi z amortizerji narest...a ma kdo kakšen nasvet? Ker js sem čisti laik kar se tehnike tiče.  nE SPOZNAM SE VELIKO. iMAM SAM PROBLEM S SEDEŽEM, PA NE DA JE PREVISOK, AMPAK NABIJA TRTICO. nAJBOLJŠE JE VPRAŠATI KAR TAM KJER SI GA KUPILA. čE JE Z DRUGE ROKE POTEM JE NAJBOLJŠE VPRAŠATI DOBREGA SERVISERJA KAJ JE MOŽNO. tI PA ČESTITAM, KER CBF 600 JE LEP MOTOR. mOJA PRIJATELJA STA GA NAMERAVALA KUPIT, PA SEM JIH PREGOVORIL ZA HONDO SCHADOV SPIRIT. tA BI BIL ZATE, KER JE ZELO NIZEK. mISLIM, DA JE CELO NAJNIŽJI MED MOTORJI. čE SE SREČAMO, TI GA DAM ZA EN KROG. vELIKO USPEHA. 
|
|
|
Prijavljen
|
Krpanova kobilca - brzina ni vrlina, je pa vztrajna!!!
|
|
|
romy
|
 |
« Odgovori #6 dne:: maj 07, 2008, 08:30:27 am » |
|
Zdej sem strokovno (odšraufala sem sedež)  ugotovila, da se sedež na žalost ne da več znižat.  Razen če bi ga dala preoblečt al pa če se da kej v zvezi z amortizerji narest...a ma kdo kakšen nasvet? Ker js sem čisti laik kar se tehnike tiče.  Ja tale je pa teška. K sem jest delala izpit na Kavasaki 500 sem mela ta problem, da sem komi dosegla do tal pa je moj inštruktor razmišlou o tem, da bi mi dal nekakšne uteži, da bi bil pol motorček mal nižji. Je pa zarad tega  tolk težji in bi nastal nov problem, zato sem najprej probala z bulerji vozt in je blo bolš sicer sem mogla še zmeri pazit, da nisem ustavla ob kakšnem jašku. To je ena rešitev, če seveda že zdej ne voziš u bulerjih. Vse kaže, da če se ne boš našla rešitve boš mogla upoštevat Nemotov nasvet in kupt nižji  . Jest sem se že tko odločla, pa veš ni mi žal, z mojo Viragco prav uživam na cest.
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Miez
gost
|
 |
« Odgovori #7 dne:: maj 08, 2008, 10:51:38 am » |
|
Najprej hvala obema za odgovor!  Sej načeloma nimam težav z vožnjo svoje Honde, sam bi bla bl ziher če bi bil mal nižji.  Grem pa v nedeljo na tečaj varne vožnje pri AMZSju (ziher je ziher  ), da se mal izpopolnim. Ker sem jo kupila komaj dober mesec nazaj... Tut js sem v avtošoli vozila ER-5 pa nisem mela nobenih problemov. Grem pa tut na servis kmalu in se bom tam pozanimala, če majo slučajno kako idejo glede znižanja zica. Če se pa slučajno zgodi, da bom mela probleme, bom pa ziher upoštevala vajin nasvet pa nabavla nižji  . Pr teh stvareh ni pametno bit trmast.  Uživajta v sončku...
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
romy
|
 |
« Odgovori #8 dne:: oktober 03, 2008, 01:56:19 pm » |
|
Ojla Miez ena sezona je za tabo pa me zanima, če si kej ukrepala glede zica
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Miez
gost
|
 |
« Odgovori #9 dne:: oktober 11, 2008, 10:29:07 pm » |
|
Živjo! Nisem zamenjala oziroma dala predelat sedeža, ker so mi svetovali, da je boljše če je tko kot je. Pa še tle v Zasavju nisem našla nikogar k bi mi to naredu... Sem se pa nekak navadila, tko da uživam v vožnji in pazim pri ustavljanju. Uživaj na motorju če boš še šla na kakšno vožnjo! LP! 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
romy
|
 |
« Odgovori #10 dne:: oktober 12, 2008, 08:00:47 pm » |
|
 ja vaja dela mojstra in važno, da uživaš pa srečno.
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|