|
drmr
|
 |
« Odgovori #120 dne:: junij 12, 2010, 07:50:01 am » |
|
Mujo je bio danima u depresiji, takvoj depresiji da su mu u glavi odzvanjala dva glasa.. Prvi glas je bio opušten i tješio ga je: "Mujo, nemaš razloga za depresiju i ovakvu bezvoljnost, to je bio samo seks bez emocija. Nisi ti ni prvi ni posljednji liječnik koji je "opalio" svoju pacijenticu. Uostalom, nemaš stalnu vezu pa ne možeš reci kako si nekog prevario...Uostalom, svi liječnici to rade, to je danas normalno... Opusti se čovjece, ti slučajevi "za jednu noc", danas su potpuno uobičajeni..." A drugi glas ga je podsjecao: "Mujo, ti si veterinar..."
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Cvičik je zdrau - pivo pa redi ! Kadilci umirajo mlajši!
|
|
|
|
drmr
|
 |
« Odgovori #121 dne:: junij 24, 2010, 06:10:07 am » |
|
Legnu navecer muz i zena u krevet. Muz pocne cesat zeninu nogu i upita: - Draga ocemo li malo ... ? - Ajme jubavi oprosti,ali sutra iman zakazano kod ginekologa,pa bi trebala ostat svjeza i mirisljava Muz se,vidno razocaran,okrene na drugu stranu i zasuti. Nije proslo dugo,a on se ponovo okrene prema njoj i upita: - A imas li sta zakazano kod zubara? 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
drmr
|
 |
« Odgovori #122 dne:: julij 02, 2010, 02:39:44 pm » |
|
Mujo vodi ljubav sa ljubavnicom. Lud'lo. Sve se trese. Otvaraju se vrata - ulazi njen muž - 2 metra - tezak 130kg. Hvata nesretnika za nogu i vrat, iznosi ga na terasu i baca sa 14-tog kata. Mujo dok pada razmišlja - Konju jedan, koji ti je kurac ovo trebalo - imam super ženu, djecu, kola, plaću...... Dolje prolazi traktor i vuče prikolicu sa sijenom i Mujo - tras - pada na sijeno. Ustaje - otresa ono sijeno sa sebe i kaze - "E, što ja serem gluposti kad se uplašim". 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
drmr
|
 |
« Odgovori #123 dne:: julij 06, 2010, 03:25:00 pm » |
|
Leži Mujo na plaži, kad pored njega prođe prezgodna Slovenka, u tanga kostimu. Mujo primjeti da dotična ima tetovirana dva srca na guzi, kad će Mujo: "Eh, da imaš još jedno, bila bi k'o Radenska" Slovenka: "Bi li me onda popio?" Mujo: "Ne bi, al' bi te začepio, da ne izhlapiš" 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
drmr
|
 |
« Odgovori #124 dne:: julij 20, 2010, 07:36:45 am » |
|
Sastala se dva starca, pa jedan pita drugog: - Je li, boga ti, kako te služi ona stvar? - Odlično, k'o omladinac! - Kako k'o omladinac? - Pa lijepo, ja mu nađem posao, a on neće da radi. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
drmr
|
 |
« Odgovori #125 dne:: julij 26, 2010, 12:20:49 pm » |
|
Radila Fata kao policajka i dobije menstruaciju u sred posla. Pošto nije smjela napustiti radno mjesto nazove u stanicu i zatraži zamjenu. Tek nakon tri sata stiže kolega da je zamjeni, ali mrtav pijan. - "Pa čovječe kakav si to došao, zašto si pijan???" - "Joj šuti bona, kad si ti javila da si dobila menstruaciju prvo je šef zvao rundu, pa zamjenik šefa, pa načelnik, pa sekretar, pa Mensur, pa Suljo, pa Hamzo..." 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
drmr
|
 |
« Odgovori #126 dne:: avgust 09, 2010, 12:23:03 pm » |
|
Leže Mujo i Fata na plaži, a Muji se digao pa on da sexa.... Kaže on to Fati,a ona će njemu: - Ma jesi li lud, pa svi vide! Pokrićemo se peškirom, navalio Mujo. Ma kakvi, odbija Fata. A da predjemo na ono ostrvo. Jesi li bolan lud, ja ne znam da plivam, opet će Fata. Ja ću plivati na ledjima, a ti se za njega uhvati, vidiš li kako stoji. Ma zajebi to, a kako ću se vratiti?! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
drmr
|
 |
« Odgovori #127 dne:: avgust 10, 2010, 11:44:33 am » |
|
Dolazi muž kući i žali se ženi: " Pao sam na vožnji. Jebali me na raskrsnici, na semaforu, na punoj liniji... Kad će žena na to: " Pa šta? Mene su jebali samo jednom u garaži, pa sam odmah prošla! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
drmr
|
 |
« Odgovori #128 dne:: avgust 14, 2010, 12:16:49 pm » |
|
Žali se Fata susjedi: -Mujo mi je 300 % impotentan. -Kako 300 %, jučer si rekla 100. -Pao je niz stube, slomio prste i pregrizao jezik ! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|