Forum MOTORISTI za MOTORISTE
junij 21, 2025, 06:54:01 pm *
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.
Novice: Ne pozabite v nedeljo na OBČNI ZBOR društva MzM pri Novi Štifti.

Domov   Pomoč Išči Člani Prijava Registracija  
Strani: [1]
  Natisni  
avtor Tema: LUCKA  (Prebrano 3713 krat)
drmr
gost
« dne:: december 04, 2008, 11:57:53 pm »

Mene zanima kaj je treba nardit da se moj Email nebi vidu?Za pravilen odgovor častim  .LP
Prijavljen
romy
Administrator
Maček
Objave: 602

romana.silc@hotmail.com
Ogled Profila
« Odgovori #1 dne:: december 05, 2008, 09:28:09 am »

Mene zanima kaj je treba nardit da se moj Email nebi vidu?Za pravilen odgovor častim  .LP

Zaenkrat je tko, da tvoj enaslov vidjo samo registrirani člani za ostale goste pa je ta podatek že skrit.  Tako se mi zdi kar vredu, če ima kdo za koga tako vprašanje, da ni ravno za na forum se lahko posluži druge variante.  vprašaj a bo za ta malo 
Prijavljen

L.P.  Vozi počasi in uživaj v naravi
drmr
gost
« Odgovori #2 dne:: december 05, 2008, 12:13:09 pm »

Zaenkrat je tko, da tvoj enaslov vidjo samo registrirani člani za ostale goste pa je ta podatek že skrit.  Tako se mi zdi kar vredu, če ima kdo za koga tako vprašanje, da ni ravno za na forum se lahko posluži druge variante.  vprašaj a bo za ta malo 
pol je pa vredu sm mislu da ga vidjo tud drugi sej veš če si lep je prec povn kaslc pošte.Seveda dobiš tolažilno nagrado malo al pa dva sam de skp pridemo.LP
Prijavljen
Strani: [1]
  Natisni  

Pojdi na: