Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.
Strani: 1 [2]
  Natisni  
avtor Tema: Kaj nabaviti?  (Prebrano 16731 krat)
samo-jeras
Maček
Objave: 419

HELL WAS FULL SO I CAME BACK...

Ogled Profila Email
« Odgovori #15 dne:: junij 25, 2009, 08:03:32 pm »

če ne drgač ti pa kašnega piaggio APE 50 priporočam (api) mašina de se šika!!!!!!   k TOMO VINKOVIČ je že mal iz mode  pa glede de smo vsi anorexijo prov dobr premagal bi te lokh volan mal v žulj tišu!!  OK  se valja  se valja   ups  ups  ups  ups

mal mi je jezik spet ušel    pa kaj pol !!!!
Prijavljen
drmr
gost
« Odgovori #16 dne:: junij 25, 2009, 09:51:45 pm »

Samo , a so tud taki iz dvojno kabino  vprašaj se valja se valja
Prijavljen
pek
Maček
Objave: 1080

Ogled Profila Email
« Odgovori #17 dne:: junij 29, 2009, 03:29:13 pm »

Levjos sej  jest sem tud naredu izpit pri 36 ker so me prijatelji sprovocirali z svojimi mopedi.Prej nisem bil preveč za teške motorje,ker sem imel eno grdo izkušnjo,ko sem bil bol mlad.Pol sem si pa reku,bom izpit naredu,da si kupim kakšno 125 kubično vešpico za po mestu vozit,ma ni zneslo sem precej na XT-ko presedlal  OK tko da leta nič ne štejejo,če imaš željo in seveda peneze za izpit  ups  OK  sonček
Prijavljen
levjos
Administrator
Maček
Objave: 1260

Ogled Profila WWW Email
« Odgovori #18 dne:: junij 29, 2009, 04:02:13 pm »

Razmišljam fantje, razmišljam. Nekaj bom že pogruntal, sej sem že kar velik ( predvsem pa težak) fant. se valja se valja
Prijavljen

Bolj star, bolj nor.
pek
Maček

Ogled Profila Email
« Odgovori #19 dne:: junij 29, 2009, 06:40:50 pm »

Po domače povedano taprav dec  prva liga
Prijavljen
levjos
Administrator
Maček

Ogled Profila WWW Email
« Odgovori #20 dne:: junij 29, 2009, 07:40:53 pm »

se valja se valja se valja, res je. Fant od fare. Sicer pa je bil že čas, da se malo "poredim". Gledam te anoreksične punčke, sej ne veš, kje se začne in kje neha. Spredaj dila, od zadaj pa ploh. Kap. Mene poglejte, če bi šli z motorjem okol mene, bi vam bencina zmanjkalo preden bi prišli na cilj. se valja
Prijavljen

Bolj star, bolj nor.
vili
Administrator
Maček
Objave: 1090

Ogled Profila Email
« Odgovori #21 dne:: julij 02, 2009, 07:20:50 pm »

Drugače pa za začetek, se baje skuter (mislim da Gilera) ki ima spredaj dva kolesa, baje da vozit z B ispitom. Če kdo ve kaj več pa naj poroča.
Levjos,
vidim, da se te loteva moto virus  bike! Tole informacijo ti dam samo zato, ker si mi ful simpatičen, čeprav jaz pravim: "J... motor, če z njim ne moreš niti pogrn't!" Pa ne, da kličemo nesrečo, Bog ne daj!
Svojo okužbo lahko ozdraviš s pomočjo motorja Piaggio MP3: http://www.moto-magazin.si/moto-testi/test_in_video_piaggio_mp3_lt_400_i_e-22815@2.aspx
Prodaja jih ena firma v KP. Če si res zainteresiran, pridi, pa bomo malo lobirali. Glede na to, da jih Diana dobro pozna, bodo sigurno spustili kak cent (ali pa dodali čelado). Fantje so face in so naklonjeni MzM, saj so za 11. blagoslov podarili eno čisto resno čelado pa nekaj majic, pa.... Njihovo ponudbo si oglej na: http://www.pvg.si/index.php?page=scooterji&c=9
Res, da zame to sploh ni motor Sad, ampak v sili hudič tudi muhe žre, kaj ne? Pokliči. Moto pozdrav 
Prijavljen
levjos
Administrator
Maček

Ogled Profila WWW Email
« Odgovori #22 dne:: julij 02, 2009, 07:37:43 pm »

Vili vsaka ti čast in hvala za linke. Ta motor poznam, sem ga že videl v živo.
Je le en problem. Pričel sem igrat vse možne igre na srečo, da si ga bom "priboril. Kajti nisem Bily Gates niti Rokfeler. Prekratek glih za ene 6 jurjev  se valja se valja se valja.
Sam mal pa res smrdim po motornih hlapih to pa res. Odkar se družim s takimi kot si ti in Nemo pa sploh.
Ampak vedno pravim ko bom velik........in star....... bom šel v penzijo. se valja se valja
Prijavljen

Bolj star, bolj nor.
vili
Administrator
Maček

Ogled Profila Email
« Odgovori #23 dne:: julij 02, 2009, 07:39:31 pm »

Vili vsaka ti čast in hvala za linke. Ta motor poznam, sem ga že videl v živo.
Je le en problem. Pričel sem igrat vse možne igre na srečo, da si ga bom "priboril. Kajti nisem Bily Gates niti Rokfeler. Prekratek glih za ene 6 jurjev  se valja se valja se valja.
Sam mal pa res smrdim po motornih hlapih to pa res. Odkar se družim s takimi kot si ti in Nemo pa sploh.
Ampak vedno pravim ko bom velik........in star....... bom šel v penzijo. se valja se valja
Ju3 se čujeva po tf - ti bom mogoče lahko nekaj predlagal!
Prijavljen
pek
Maček

Ogled Profila Email
« Odgovori #24 dne:: julij 03, 2009, 02:08:53 pm »

Levjos,kaj ciljaš na novo ker če ne,rabljene dobiš za prcej manj,razen seveda akakšne BMW in podobno  OK
Prijavljen
vili
Administrator
Maček

Ogled Profila Email
« Odgovori #25 dne:: oktober 25, 2012, 04:36:17 pm »

Baje se prodaja damska oprema. Ena gospa je pisala na info MzM in prosila, da objavimo link http://www.bolha.com/dodatna-oprema/oprema-za-motorna-kolesa/oblacila-za-motoriste/zenske-moto-jakne/alpinestar-jakna-hlace-in-zelva-novo-1280705714.html
Prijavljen
Strani: 1 [2]
  Natisni  

Pojdi na: