|
levjos
|
 |
« Odgovori #46 dne:: maj 14, 2010, 11:50:57 am » |
|
Na žalost Nemo, to se ne da preprečiti. Sicer lahko bi opominjali, samo ne bi zaleglo. Vspostavil sem stik z Nikolino in upam, da odgovori. Povedal sem ji kaj pričakujemo in da se lahko tudi poveže na naše društvo.
|
|
|
Prijavljen
|
Bolj star, bolj nor.
|
|
|
pek
|
 |
« Odgovori #47 dne:: maj 14, 2010, 11:55:22 am » |
|
Pero rečte kar česte,zgleda,da ste z logotipom zadeli terno,ko so začeli posnemat-beri krast našga.To je svojevrstno priznanje avtorjem  in mislim da več kot opozoriti kaj več se ne da narediti.Kakšne tožbe pa mislim da niso smiselne 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
levjos
|
 |
« Odgovori #48 dne:: maj 14, 2010, 06:22:34 pm » |
|
Logotip umaknjen iz Facebooka. Nikolina takoj "ukrepala".
|
|
|
Prijavljen
|
Bolj star, bolj nor.
|
|
|
nemo
|
 |
« Odgovori #49 dne:: maj 14, 2010, 08:04:36 pm » |
|
|
|
|
Prijavljen
|
Krpanova kobilca - brzina ni vrlina, je pa vztrajna!!!
|
|
|
levjos
|
 |
« Odgovori #50 dne:: maj 14, 2010, 10:31:58 pm » |
|
Poslano opozorilo. Upam da uspem tudi tukaj, čeprav....
|
|
|
Prijavljen
|
Bolj star, bolj nor.
|
|
|
horn3t
|
 |
« Odgovori #51 dne:: september 28, 2010, 08:47:10 am » |
|
Eno vprašanje glede seznama članov in simpatizerjev MzM: sem kaj spregledal ali ste me kje "pozabili" oz. če se sem jaz kaj "pomutil", kaj naj naredim, da zadevo popravim? Lep dan še naprej
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
levjos
|
 |
« Odgovori #52 dne:: september 28, 2010, 09:14:33 am » |
|
Ne vem kaj misliš. Malo bolj mi opiš.
|
|
|
Prijavljen
|
Bolj star, bolj nor.
|
|
|
horn3t
|
 |
« Odgovori #53 dne:: september 28, 2010, 02:32:16 pm » |
|
Kolikor sem gledal, me ni nobenem seznamu. Pa me zanima, če moram izpolniti še kakšno prijavnico, ker po mojem mnenju sem ostale obveznosti pokril (lahko se pa motim). Saj ne, da je kaj nujnega ali kaj takega, samo zanima me. LP
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
andrej
|
 |
« Odgovori #54 dne:: september 28, 2010, 02:33:18 pm » |
|
Ne se sekirat. Mene tudi ni na lanskem seznamu  , sem pa zato na letošnjem 
|
|
|
Prijavljen
|
Hitro je hitro prehitro.
|
|
|
levjos
|
 |
« Odgovori #55 dne:: september 28, 2010, 03:46:36 pm » |
|
Kolikor sem gledal, me ni nobenem seznamu. Pa me zanima, če moram izpolniti še kakšno prijavnico, ker po mojem mnenju sem ostale obveznosti pokril (lahko se pa motim). Saj ne, da je kaj nujnega ali kaj takega, samo zanima me. LP
Si na seznamu med kontaktnimi osebami. Če pa misliš na članstvo bom pa še preveril v zadnjem seznamu. Ne sekiraj se, saj vemo da si "naš".
|
|
|
Prijavljen
|
Bolj star, bolj nor.
|
|
|
LUCKA
gost
|
 |
« Odgovori #56 dne:: september 28, 2010, 07:56:37 pm » |
|
Eno vprašanje glede seznama članov in simpatizerjev MzM: sem kaj spregledal ali ste me kje "pozabili" oz. če se sem jaz kaj "pomutil", kaj naj naredim, da zadevo popravim? Lep dan še naprej
sej tud mene ni več na seznamu med ustanovnimi člani , pa se nč več ne sekiram , pa tuu ... 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
levjos
|
 |
« Odgovori #57 dne:: september 28, 2010, 09:22:58 pm » |
|
Ups Lučka, tole pa ne bo držalo. Še vedno si vpisan med ustanovnimi člani. Kar poglej. 
|
|
|
Prijavljen
|
Bolj star, bolj nor.
|
|
|
vili
|
 |
« Odgovori #58 dne:: september 29, 2010, 12:23:44 pm » |
|
Dragi Horn3t, na seznamu nisi, ker sem ob velikodušni donaciji v začetku tega leta razumel, da nočeš biti imenovan. Tako sem vsaj bil obveščen od tistega, kateremu si donacijo izročil. Poslal sem ti zasebno sporočilo, prosim poglej in me pokliči. Sorry 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
vili
|
 |
« Odgovori #59 dne:: september 29, 2010, 12:26:28 pm » |
|
sej tud mene ni več na seznamu med ustanovnimi člani , pa se nč več ne sekiram , pa tuu ...  Živjo  , prosim, poglej na http://www.mzm-slo.com/index.php?option=com_content&view=article&id=137:ustanovni-lani-mzm&catid=57:lanstvo-mzm&Itemid=89 . Tam je abecedni seznam, na katerem je tvoj priimek in ime, vendar brez vzdevka. Je pa res, da sem te na seznamu članov pozabil "pobarvati" v oranžno. To bom popravil takoj!
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|