levjos
|
 |
« dne:: marec 04, 2008, 11:45:28 am » |
|
Sigurno si pri svojem delu želite kakšno zanimivo temo objaviti na forumu, saj je v končni fazi to forum, kjer se te zadeve objavljajo. Če imate kakšne želje, ali prošnje, kaj bi hoteli na forumu imeti objavljeno, kar napišite v ta forum in moderatorji in administratorji vam bodo radi ustregli.
|
|
|
Prijavljen
|
Bolj star, bolj nor.
|
|
|
romy
|
 |
« Odgovori #1 dne:: marec 04, 2008, 10:40:17 pm » |
|
imam samo obvestilo za šefe, če imate za člana Šilc Tone kakšno obvestilo oz.sporočilo ga pošljite na na moj e-naslov, ga zadnič na sestanku ni vedel z glave
|
|
|
Prijavljen
|
L.P. Vozi počasi in uživaj v naravi
|
|
|
levjos
|
 |
« Odgovori #2 dne:: marec 05, 2008, 08:42:42 pm » |
|
Če bo kakšno obvestilo ga pošljem na vaš Email. Če pa bo Šilc našel Email, pa se naj registrira na forum pa bomo imeli Email.
|
|
|
Prijavljen
|
Bolj star, bolj nor.
|
|
|
LUCKA
gost
|
 |
« Odgovori #3 dne:: januar 13, 2009, 02:32:49 pm » |
|
LEVIJOS najkaj sm našvrljou z tuj ribnšk forum , če maš muda objavi , če se t pa ne zdi zadost dobru , pol pa sladko v koš zabriš , saj sm sam dvaj ur porabu . 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
levjos
|
 |
« Odgovori #4 dne:: januar 14, 2009, 07:25:45 am » |
|
Hvala Lučka za prispevek. Seveda sem ga objavil, ker mam "muda". Sicer je pa napisano tako, kot razumemo vsi normalni ljudje. Pokvarjenost se stopnjuje na vseh ravneh in res ne vem, kako bo šlo v tem tempu naprej. Vse je v ku...., tako da se resno bojim za našo mladež in njihovo bodočnost. Članek si lahko prebere na spodnjem linku. Pa še kaj napiš. Vem da si se namučil. Seveda bo za ta trud  , ob prvem srečanju. http://www.ribnica.info/index.php?option=com_content&task=view&id=610&Itemid=153
|
|
|
Prijavljen
|
Bolj star, bolj nor.
|
|
|
pek
|
 |
« Odgovori #5 dne:: februar 23, 2009, 06:20:30 pm » |
|
Dragi moderatorji ,brez zamere ampak vaša obsesija z zaščito osebnih podatkov je že malo pretirana.Če želi človek kaj več izvedet mu naročite prijavit na stran,ko se pa želiš prijavit in to z poštenimi nameni to ni nikakor mogoče >:(prijavil sem se že na mnoge forume in nikjer nisem naletel na takšno blokado.Ma ja sej lahko,da imam samo jaz take teževe ampak vseeno,človeku ostane rahlo grenak priokus glede na poslanstvo MzM.Kot že rečeno ne zamerite mi in vzemite to kot dobronamerno kritiko,še posebi,ker verjamem,da delate to dobronamerno.Če pa se to dogaje tudi drugim znate z tem marsikoga odgnati,kar pa mislim,da ni vaš namen LP Pek
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
omen
|
 |
« Odgovori #6 dne:: februar 24, 2009, 06:39:02 pm » |
|
Tehnično vprašanje:
kako se kombinira besedilo s fotografijami, na primer za potopis, kjer je ob vsaki fotki nekaj opisa. Kako se objavi fotka brez spremljajočih podatkov (jpg, %, itd). Hvala za odgovor, se bom oddolžil s kakšnim potopisom.
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
levjos
|
 |
« Odgovori #7 dne:: februar 25, 2009, 07:32:27 am » |
|
Dragi moderatorji ,brez zamere ampak vaša obsesija z zaščito osebnih podatkov je že malo pretirana.Če želi človek kaj več izvedet mu naročite prijavit na stran,ko se pa želiš prijavit in to z poštenimi nameni to ni nikakor mogoče >:(prijavil sem se že na mnoge forume in nikjer nisem naletel na takšno blokado.Ma ja sej lahko,da imam samo jaz take teževe ampak vseeno,človeku ostane rahlo grenak priokus glede na poslanstvo MzM.Kot že rečeno ne zamerite mi in vzemite to kot dobronamerno kritiko,še posebi,ker verjamem,da delate to dobronamerno.Če pa se to dogaje tudi drugim znate z tem marsikoga odgnati,kar pa mislim,da ni vaš namen LP Pek
Pozdravljen. Sploh ne vem kaj bi rad povedal. Na kakšne podatke pa sploh namiguješ. Če na registracijo na spletni strani še nisem videl, da bi se registriral. Na forumu pa si, se pravi da ni nekih pretiranih " varnostnih ukrepov". Je pa na forumu zaradi spama postavljena koda, kar pa mislim da ni nobena prepreka, prej prednost, saj je tako forum zavarovan pred t.i. SPAMERJI" ki se registrirajo in smetijo članke s svojimi linki do viager in podobnih neumnosti. Tale forum pa je "čist" takega rafuta. Varnost pa nima nobene veze z poslanstvom MzM. Ko boš enkrat odgovarjal zaradi kršenja zasebnih podatkov, potem ti bo jasno na kaj mislim. Vem da je za skoraj vsakega nadležno vpisovat podatke ampak to narediš samo enkrat. Sem administrator na 8 forumih in niti enkrat nisem dobil pritožbe glede dejstev katere navajaš. Zato evo, registirran si, sedaj pa veselo piši in sodeluj pri debati naših članov. Vsak član je dobrodošel.
|
|
|
Prijavljen
|
Bolj star, bolj nor.
|
|
|
pek
|
 |
« Odgovori #8 dne:: februar 25, 2009, 03:08:23 pm » |
|
Levjos,dobil sem občutek,da sem te užalil z mojo kritiko.Če je tako se ti opravičujem,ker to ni bil moj namen.Hotel sem ti samo pojamrat da se na forum logiram brez problema,ko se pa želim prijavit na domači strani MzM pod rubriko Prijava/registrcija mi to ne uspe.Mogoče,da je problem na moji strani,ne vem  Saj ne da je to življenskega pomena,vendar ko sem želel zvedeti nekaj več o prebranem prispevku podaste navodila v smislu citiram: Vsi, ki boste vplačali akontacijo, se registrirajte na spletni strani, kjer boste dobili natančna navodila, informacije in ostale podatke o romanju. Toda kot sem že rekel saj ni važno in upam,da se ti lahko oddolžim ob priliki z  toliko v pojasnilo LP pek
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
levjos
|
 |
« Odgovori #9 dne:: februar 25, 2009, 08:10:10 pm » |
|
HEHEHEEH pek niti približno me nisi užalil. Kdor me pozna ve, da je to pri meni nemogoče. Vedno nasmejan, vedno dobre volje, vedno pripravljen pomagat. Hotel sem ti le povedati da neki varnostni mehanizmi morajo obstajati, drugače bi hekerji ne imeli veselja opravljati svoje delo. Tako pa morajo garati, ker mi ščitimo svojo t.i. IMOVINO: Takole je. Na spletno stran se ti sploh ni potrebno logirat ker je vsa vsebina vidna. Je pa res, da je en menu dostopen le registirranim, to pa iz razloga, ker vsebuje podatke ki se jih po zakonu o varovanju osebnih podatkov ne sme objavljati, jaz pa takega dovoljenja nisem dobil. Lastniki spletne strani pa so izrecno zahtevali, da se ta menu vidi le registriranim. Ni pa v njem nič kaj takega da bi bilo zanimivo za ostale. Le telefonske številke in E-mail naslovi. Da te potolažim. In seveda držim te za besedo oz. za kozarec, ki si mi ga obljubil.  , seveda vrnem duplo.
|
|
|
Prijavljen
|
Bolj star, bolj nor.
|
|
|
pek
|
 |
« Odgovori #10 dne:: februar 26, 2009, 05:29:26 pm » |
|
Huh,sem bil že v skrbeh,saj veš kako pravijo ženi,kuharju in moderatorju se ne smeš zamerit  LP Pek
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
levjos
|
 |
« Odgovori #11 dne:: februar 26, 2009, 07:30:18 pm » |
|
Za prvo osebo se 100% strinjam, drugo že mal manj, kajti jaz kuham bolje kot marsikateri kuhar, kar boš lahko kdaj preveril, tretje pa hmmmm za večino adminov in moderatorjev to ne drži, seveda pa se med njimi najde kdo, ki dlakocepi. Ampak ne se bat, jaz nisem med njimi. Sodelovanje in lepa beseda več naredijo kot sto groženj. Kot pravijo bosanci "ljepa rječ buši rupe tamo, gde burgija neče". 
|
|
|
Prijavljen
|
Bolj star, bolj nor.
|
|
|
LUCKA
gost
|
 |
« Odgovori #12 dne:: maj 13, 2009, 10:03:25 am » |
|
Ej , prjatu Jože . Nekaj bi te prosu . U Loškm potoku na Holcarjih in na Štift sm nekaj na kamero posneu , sam jest nimam kartice na računalniku , da bi lahku iz kasete na cd spravu , jo bom mogu še montirat enkrat ob priliki. Ti si se pa že enkrat ponudu , da bi lahko presneu in potem cd za mzm naredu , sam jest kar nikokr nobenga ta pravga cajta nimam , bi se pa enkrat pr teb oglasu , ko boš prpravlen , pa bi lahku iz kamere dol presneu mau dogajanja iz Štifte . Mam gor mašo oziroma pridgo od patra , pa še mau dogajanja posnetga , no ja , najkaj je že , sm šele dve kaseti posneu , se še učim , če bom to leto peživu , se bom že še navadu , pa nekaj slik sm tud naredu , sam ne vem , če sm ti jih že poslau ? Pa mi prosim povej , če in kdaj boš mu kaj časa , da bi iz kamere dol sneu , menda gre to hitreje , drgač mam pa vse skupaj za eno uro pa pu posnetga .. Pa lep pozdrav in prčakujem tvoje vabilo , ko boš pr voli , pa ku boš meu čas ... 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
levjos
|
 |
« Odgovori #13 dne:: maj 13, 2009, 07:33:25 pm » |
|
Ni panike, bova zrihtala. Ta teden me baše cajt, drug teden pa lahko prletiš kadar češ, dopoldan, popoldan razen ponoč ne, mam delo 
|
|
|
Prijavljen
|
Bolj star, bolj nor.
|
|
|
LUCKA
gost
|
 |
« Odgovori #14 dne:: maj 26, 2009, 02:56:48 pm » |
|
Zdele sm pa mau zafrizan , ne morem al pa ne znam nobene slikce gor prpopat , kok je že tisti rek , kdur visoku lajta jaku nisku pade , a, ne ? Zdele pa med dodatnimi nastavitvami nimam opcije dodaj sliko .... sm kar mau zaročaran .. Če sm pa kaj spregledou , pol me pa prosm dragi levios seznani z zadevo . Sej sm mislu že kar nekajkrat do tebe prlett , pa mi zmir redbula zmanka , pol sm pa čist przemlen . Tok na knap s cajtom nism biu še nkol , al sm pa sam zarad let tok počasn ratou , de mi cajt prehitru mineva ..Če je kašna finta , ki pa ni za vsacga , pol mi jo pa prosm kar na g mail pošl , jest se tuki nč ne znajdem , pa L P
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|