Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.
  Pokaži prispevke
Strani: [1]
1  PRAVILA FORUMA / Obvestila administratorja / Odg: Dogodki iz Assisija dne:: junij 24, 2009, 09:23:14 pm
Zadeva je takšna, da vreme vsekakor bo-smo optimistični  ( sonček ), uraden pričetek proslave je ob 18.uri proslava bo trajala največ eno uro, potem pa se prične veselica, dovoljeje oz. prijavljeno je do 3.ure zjutraj in če boš vzdržal do tedaj potem mislim,da si zmagal in mi tudi !!!!! se valja
2  PRAVILA FORUMA / Obvestila administratorja / Odg: Dogodki iz Assisija dne:: junij 23, 2009, 11:03:13 pm
 Sploh ni problema, vse je jasno, samo če bo še v soboto, da bova pir spila brez dežja , kajti nekako nič obetavno ne izgleda vremenska napoved. Aja pa še to, če boš prišel, in kaj več fotk naredil tudi za naš arhiv, potem ne bo samo pir ampak tudi kaj za za pod zob !
3  PRAVILA FORUMA / Obvestila administratorja / Odg: Dogodki iz Assisija dne:: junij 23, 2009, 01:54:30 pm
Levjos! niti slučajno nisem s svojim "drežnanjem" hotel kogarkoli užaliti, najmanj pa tebe za to sem že v svojem postu napisal, da se opravičujem, in opravičujem se še enkrat. Dejstvo pa je, da smo mi "nestrpneži" mogoče pričakovali več , vendar nismo mogli vedeti kakšne težave imate s povezavami. Še posebej pa so bila pričakovanja velika zaradi najave, kako bo potekalo javljanje in  prenašanje dogajanja, ter celo anketa, ki je spraševala o tem , če bomo spremljali dogajanje na vaši poti.
Bi pa rad pohvalil prispevek in fotke iz Asisija, lahko rečem , da je zadeva dobro narejena .
4  OSTALE ZANIMIVE TEME / Potovanja / Odg: ASSISI 09 dne:: junij 18, 2009, 09:59:19 am
Pa bo kaj iz Asisija, ali mi bo kolega, ko se vrne nazaj pokazal slike in povedal kaj je dogajalo ?
Dali ste anketo o spremljanju, pa od tega NIČ Huh?Huh? Halo Huh??
5  OSTALE ZANIMIVE TEME / Potovanja / Odg: ASSISI 09 dne:: junij 16, 2009, 02:12:57 pm
Pozdrav !

 Ker nisem mogel zraven me zeeeeeeelllllllllooooooooo zanima kaj se kaj dogaja z našimi " romarji v Assisi, vendar moram ugotoviti, da do tega trenutka ne morem ugotoviti več kot to, da so prispeli in , da je bila pot zanimiva ! Mogoče sem pričakoval več, toda ugotavljam, da je bilo za obveščanje nas, ki smo ostali doma bolj slabo poskrbljeno. Upam, da bo vsaj po končanem dogodku kaj več materiala na teh straneh, kajti imam občutek, da so tudi drugi dogodki, ki so se dogajali letos ( Nova štifta, Izola ) bolj slabo pokriti z gradivom. Obljubljenih je bilo še pa še slik, pa filmčki, toda do sedaj je tega zelllllo malo. Pa brez zamere upam, da nisem koga užalil, je le dobronamerno!
Strani: [1]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Wind Theme: deruni
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!